Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира загубата на отбора

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира загубата на отбора
Коментари Харесай

Анчелоти: Ако играем така, ще побеждаваме навсякъде до края

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, разяснява загубата на тима си с 1:2 от Барселона в турнирния конфликт сред двата отбора от 26-ия кръг на Ла Лига. Наставникът на “белия балет ” подчертава върху това, че играчите му са заслужавали да завоюват мача.

„ Изиграхме добър мач и заслужавахме да спечелим. В края на мача опитахме всичко, само че загубихме централизация и допуснахме гол. Мачът беше равносилен и оспорван до самия край. Всичко беше решено от дребни елементи и вярвахме, че успеха ще остане за нас. Разстроени сме от провалянето, само че тимът ще се бори и в трите шампионата до края. Ако играем по същия метод като през днешния ден, ще победим ”, разяснява Анчелоти, представен от испанския вестник “АС ”.

Това бе трета поредна загуба за Реал Мадрид в “Ел Класико ” откакто момчетата на Карло Анчелоти изгубиха финала за суперкупата през януари и първия 1/2-финален мач от Купата на краля при започване на март.

Все отново “белият балет ” ще има шанса за един финален реванш против каталунците в ответния мач от Купата на краля, който ще бъде на 5 април (сряда).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР